Alpha-cursus 2020

In verband met het corona-virus wordt de Alpha-cursus helaas uitgesteld naar een later te bepalen moment. Mocht je interesse hebben, meld je vooral alvast aan, dan houden we je op de hoogte van de nieuwe datum.

Houd jij er ook van om met anderen in gesprek te gaan? Over de belangrijkste vragen van het leven? Dan is Alpha de plek voor jou. Je bent van harte welkom!


Wat is de Alpha-cursus?

In het kort is de Alpha-cursus een cursus waar je in 8 bijeenkomsten op een interactieve manier leert wat het christelijk geloof inhoudt. We beginnen elke avond met een heerlijke maaltijd, daarna is er een kort praatje waarin het thema van die week wordt ingeleid en dan praat je in je eigen groep hierover door. Hier is ruimte om al je ideeën te uiten en elkaar vragen te stellen.

‘Supper’: datum nader te bepalen

Voorafgaand aan de cursus is er een supper. Het is een soort voorproefje, je kunt deze avond zelf ervaren wat de cursus inhoudt, je maakt kennis met de andere deelnemers en het Alpha-team. Ook op deze avond eten we eerst met elkaar.
Datum: nader te bepalen

Data & tijd

Wekelijks, de avonden duren van 19.00 tot 21.30.

Locatie

De cursus wordt gegeven in de Hope Church, Boothstraat 7 in Utrecht.

Weekend

In de Alpha-cursus is er ook altijd een weekend waarin we met elkaar weg gaan en daar een aantal momenten hebben waarop we bezig zijn met de inhoud. Verder is het een gezellig weekend waarin je elkaar beter leert kennen, je op pad gaat en je de tijd hebt met elkaar door te praten.

Kosten

De Alpha-cursus is voor alle deelnemers gratis. Voor het weekend zullen we een (klein) bedrag vragen maar daar hoor je later meer over.

Alpha-team

Het Alpha-team bestaat uit leden van het Utrecht Initiatief, een jonge NGK-gemeente (Nederlands Gereformeerde Kerk) in hartje Utrecht.

Meedoen?

Wil je graag meedoen? Mail dan even je naam en telefoonnummer naar alpha@utrechtinitiatief.nl (ook voor vragen).
Meer weten? Check www.alphacursus.nl.
Wij hebben er enorm veel zin in en hopen je te zien op 23 maart!
Neem gerust vrienden, familie, je buurman/vrouw of studiegenootjes mee.
Iedereen is welkom!

Hartelijke groet van het Alpha-team,

Jolanda, Hadassa, Matthijs en Dion